Schimbă-ți centrala cu una nouă, în rate pe factură!

Acum, noua ta centrală termică cu condesare este disponibilă pe bază de abonament, direct pe factura de consum gaze naturale. E.ON Life îți oferă o soluție integrată și inovatoare pentru încălzirea locuinței tale, asigurându-ți confort, siguranță, control asupra costurilor și consumului de energie, precum și asistență tehnică de urgență 24/7.

Începând de la 70 lei/lună poți beneficia de o centrală termică în condensare, instalare inclusiv piesele necesare, punere în funcţiune și autorizare de funcţionare

*PREȚUL ESTE VALABIL PENTRU O PERIOADĂ CONTRACTUALĂ DE 7 ANI
  • facturare lunară, distinct pe factura de consum gaze naturale
  • 7 ani perioadă contractuală
  • prețul este influențat de tipul de centrală aleasă împreună cu expertul nostru

+25% economii – Eficiență energetică sporită

În comparaţie cu aparatele de încălzire convenţionale, centralele termice cu condensare utilizează energia termică pe care o conțin gazele de ardere, fapt ce conduce la o eficiență energetică ridicată. Altfel spus, poți beneficia de economii de până la 25% datorită consumului mai scăzut.

24/7 siguranţă! – Nicio grijă pe toată durata contractului

Pe toată durata contractului îţi asigurăm siguranța căminului tău și confortul de care ai nevoie, prin mentenanță, verificări și revizii tehnice la centrala termică, toate efectuate la timp, fără eforturi suplimentare din partea ta!

Abonează-te la o viață fără griji!

Vrei și tu? Consultă linkul pentru o ofertă personalizată și zona de acoperire.

2018-11-02T12:32:57+00:00