Loading...
Despre noi 2017-07-14T18:43:42+00:00

CINE SUNTEM

SEA Complet SA este o companie formată în aprilie 2014, din îmbinarea cunoștințelor cumulate de-a lungul timpului cu succesul și experiența a doi giganți – E.ON Romania și Adrem Invest.

Pentru a oferi cele mai bune servicii energetice și de întreținere – revizii și verificări ale instalațiilor interioare de gaz și verificări tehnice periodice, am preluat personalul E.ON, acesta având calificare superioară și experiență vastă în domeniu.

Oferim clienților noștri servicii pliate pe nevoile lor, atât din punct de vedere al calității cât și al eficienței. Fiindcă siguranța lor este garanția serviciilor noastre.

DE CE SEA COMPLET

Pentru că la noi nu există ” Nu se poate”, ”Vă căutam noi” sau ”Nu ne interesează”. Noi identificăm soluții nu probleme, implementăm noi tehnologii, ne pregătim personalul, iar acesta știe cum să pună pe primul loc nevoile clientului și să dea dovadă de profesionalism.

0
de locaţii
0
de angajaţi
0
de clienţi mulţumiţi

INFORMAŢII
UTILE

Fiecare client înseamnă un membru în plus al familiei noastre de aceea facem de fiecare dată eforturi pentru a ne autodepăși și a livra servicii fără greșeală.

SIGURANŢA FAMILIEI TALE

Siguranța familiei dumneavoastră dar și respectarea legislației în vigoare reprezintă misiunea noastră. Lasă totul în grija noastră.

UTILIZAREA GAZELOR NATURALE

Întreţinerea, exploatarea şi repararea instalaţiilor de utilizare a gazelor naturale revine consumatorului, care răspunde pentru buna lor funcţionare.

CUM PLĂTESC FACTURA?

Pentru că ne respectăm parteneriatele, am păstrat tot ceea ce ţi-a câştigat încrederea şi lucrăm în continuare pentru a fi mai buni. Timpul tau e important pentru noi.

MISIUNEA NOASTRĂ

Când vine vorba de siguranța membrilor familiei noastre, nu exista loc de greșeli.

Pentru a-ți proteja familia de orice pericole pot apărea, este important ca verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale să o faci cu niște parteneri de încredere, autorizați și cu vastă experiență. Cu siguranță voi sunteți prioritatea noastră, iar noi suntem alegerea voastră!