Siguranţa familiei tale 2018-04-19T07:04:45+00:00

SIGURANŢA
FAMILIEI TALE

Pentru a-ți proteja familia de orice pericole pot apărea, este important ca verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale să o faci cu niște parteneri de încredere, autorizați și cu vastă experiență. Cu siguranță voi sunteți prioritatea noastră, iar noi suntem alegerea voastră!

VERIFICĂRI ŞI REVIZII

GRIJA NOASTRĂ
ESTE FAMILIA TA!

Siguranța familiei dumneavoastră dar și respectarea legislației în vigoare reprezintă misiunea noastră.

Lucrările de verificare si revizie tehnică sunt necesare pentru o funcționare optimă a instalației de gaze naturale, a centralei termice dar și a pieselor conexe. Intervenția la timp și executarea reparațiilor necesare pot evita eventualele neplăceri ce ar putea să apară din cauza defecțiunilor.

VEZI SERVICIILE SEA COMPLET

LASĂ TOTUL
ÎN GRIJA NOASTRĂ!

SEA Complet este o companie a E.ON Romania, reprezentată de aceiași oameni în care tu ai încredere de atâția ani. Pentru că ne apreciem parteneriatele, am păstrat tot ce ți-a câștigat încrederea și lucrăm în continuare pentru a deveni mai buni.

Planificarea exigentă a lucrărilor tehnice ne permit efectuarea acestora în termenul prevăzut de lege.

Verificarea tehnică periodică a centralei la maximum 2 ani, verificarea tehnică a instalației de utilizare a gazelor naturale la maximum 2 ani iar revizia tehnică a instalației de utilizare la maximum 10 ani. În plus avem grijă de efectuarea reviziei instalației de utilizare a gazelor naturale și pentru situațiile când aceasta nu a fost utilizată pe o perioadă mai mare de 6 luni sau ca urmare a unor evenimente neplăcute ce au afectat instalația de gaz. Întrucât alimentarea cu gaze naturale nu poate fi realziată dacă lucrăriled e verificare nu sunt efectuate la timp, contactează-ne pentru o programare și lasă totul în grija noastră.